Paides sunnivad vanemad poisid nooremaid vargile

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargus.
Vargus. Foto: Lennart Rikk

Facebooki kogukonnas «Märgatud Paides» kirjutas üks lapsevanem, et Paides on seltskond poisse, kes sunnivad nooremaid minema enda eest poodi vargile.

 

Ema kirjelduse järgi on väiksemaid ähvardavad poisid ise umbes seitsme- kuni kümneaastased ning valivad spetsiaalselt ohvriteks endast nooremaid ja nõrgemaid. «Nad hoiavad kinni ja ähvardavad nägu veriseks lüüa, kui ohver ei ole nõus minema poodi ja nende jaoks midagi varastama. Ohvriks on sattunud mitmeid poisse, kellest üks on ka üles tunnistanud, et teda sunniti varastama mitmeid kordi,» kirjutas lapsevanem sotsiaalmeedias.

Paides Kure tänaval asuva kaupluse Meie juhataja Andra Lukken tunnistas, et on märganud viimasel ajal tõesti poodi sisse-välja jooksvaid väikseid lapsi, kes käituvad kummaliselt. «Meil polnud aimugi, et selline vargile sundimine toimub. Lugesin seda ise ka sotsiaalmeediast,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles