Poerööv keset päeva: aita tuvastada veinivaras (1)

Kadri Kuulpak
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varas väljub poest kolme pudeli veiniga.
Varas väljub poest kolme pudeli veiniga. Foto: SIP veini- ja õllepood

Täna pärastlõunal kell 15:18 varastas kaks noormeest Tallinnas Telliskivi tänaval asuvast veini- ja õllepoest SIP mitu pudelit veini.

Turvakaamera videos on näha, kuidas üks noormeestest kolme pudeliga, hoides neid turvaväravatest kõrgemal, poest väljub. Natukese aja pärast jookseb talle poetöötaja järele ning tema taga väljub teine noormees, veinipudel kummaski käes.

Helerohelises jopes isik on juba tuvastatud, kuid seni pole teada, kes on tumesinise jopega noormees.

Kui tunned ära fotol oleva varga, võta poega ühendust telefonil 655 6262, kirjut meiliaadressile tallinn@sip.ee või saada sõnum poe Facebooki lehe kaudu. Tabamisele viiva info eest garanteerib pood preemia.

Vaata turvakaamera videot SIIT

Poe juhatuse liikme Urmas Linnamäe sõnul on tumesinises jopes meesterahvas varem poodi sisenenud fooliumiga vooderdatud kotiga, mis takistab turvaelemente tuvastamast. Linnamägi lisas, et veinid valiti arvatavasti hinna järgi. «Otsustati kallimate jookide kasuks», ütles ta.

Pood tegi juhtumi kohta politseisse avalduse.

Rohelises jopes isik (vasakul) on juba teada, kuid tumesinises jopes isik (paremal) veel mitte. 
Rohelises jopes isik (vasakul) on juba teada, kuid tumesinises jopes isik (paremal) veel mitte. Foto: SIP veini- ja õllepood
Varas väljub poest kolme pudeli veiniga.
Varas väljub poest kolme pudeli veiniga. Foto: SIP veini- ja õllepood
Poemüüa vargale järele jooksmas. Tema taga väljub poest teine varas, käes kaks pudelit veini.
Poemüüa vargale järele jooksmas. Tema taga väljub poest teine varas, käes kaks pudelit veini. Foto: SIP veini- ja õllepood
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles