Keskerakond nimetas abilinnapeaks Riisalu

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakond kinnitas eile Tallinna abilinnapea kandidaadid. Üllatuslikult saab üheks abilinnapeaks eile Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) ridadest välja astunud Aivar Riisalu, kes alles oktoobrikuistel valimistel kandideeris Tartus linnapeaks.

Eile kogunenud Keskerakonna Tallinna piirkondade nõukogus kinnitati partei esimehe Jüri Ratase ettepanekul Tallinna abilinnapea kandidaatideks Eha Võrk, Kalle Klandorf, Andrei Novikov, Vadim Belobrovtsev, Tõnis Mölder ja Aivar Riisalu. On teada, et seitsmes Tallinna abilinnapea – keskkonnateemade ja kaasamise abilinnapea – on erakonna Eestimaa Rohelised esimees Züleyxa Izmailova. Seega on uues Tallinna linnavalitsuses seitse abilinnapead. 

Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et uus linnavalitsus moodustatakse võimekatest inimestest, kellel on hea tasakaal kogemustest ja uutest ideedest. «Need inimesed töötavad pühendunult iga päev, et Tallinna elukeskkond areneks ning paraneks kõigi tallinlaste elu igas linnaosas,» rõhutas peaminister Ratas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles