Margus Hunt pääseb Coltsi algkoosseisu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Indianapolis Colts

Meeskonnakaaslase vigastus tähendab, et Margus Hunti ootab ülejäänud ameerika jalgpalli profiliiga NFL hooajal senisest suurem vastutus. Tõenäoliselt ülendatakse eestlane Indianapolise Coltsi pühapäevases kodumängus Pittsburgh Steelersiga algrivistusse.

Võrreldes nelja Cincinnati Bengalsis veedetud aastaga on Hundile Coltsi kaitseliinis usaldatud senisest palju suurem roll. Kui möödunud hooajal viibis Hunt Bengalsi eest väljakul kokku 322 kaitseolukorras ehk 29,6 protsendil mänguajast, siis Coltsis on ta juba esimese üheksa mänguga kirja saanud 244 kaitseolukorda ehk 39,8 protsenti võimalikust mänguajast. Järgnevates matšides kasvab see arv aga ilmselt märgatavalt, sest Indy Star kirjutab, et keskkaitsja Henry Andersoni hooaeg on vigastuse tõttu lõppenud.

Anderson, kes kandis senisel hooajal Coltsis kaitseraskust peaaegu kahel kolmandikul mänguolukordadest, sai viga möödunudnädalases võidumängus Indianapolise Coltsiga. Anderson sai vastaste blokeerija Breno Giacominiga rüseledes hoobi vastu kõri ning kuigi ta kannatas mängu lõpuni, on nüüd selgunud, et ta vajab operatsiooni. Sellega on tema tänavune hooaeg ka lõppenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles