Keskerakond arvas välja 31 erakonna vastu kandideerinut (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Korb.
Mihhail Korb. Foto: Liis Treimann / Postimees

Keskerakonna juhatus arvestas esmaspäeval piirkondade ettepanekuid inimeste osas, kes kandideerisid kohalike valimiste valimistel Keskerakonna nimekirjade vastu, ning arvas 31 inimest erakonnast välja.

Erakonna peasekretär Mihhail Korb sõnas, et erakonna volikogu otsustas 3. septembril, et erakonna vastu kandideerivad inimesed ei saa erakonnas jätkata ning nende osas tuleb piirkondadel teha oma otsused. «Erakonna piirkonnajuhatused tegid vastavad otsused ja esitasid juhatusele 31 inimese nime, kes tuleks volikogu otsuse järgi erakonnast välja arvata. Juhatus arvestas otsuse tegemisel piirkonna juhatuste ettepanekuid ja soove ning arvas need inimesed erakonnast välja,» sõnas Korb.

3. septembril tegi Keskerakonna volikogu avalduse, milles seisis, et erakonna programmi täitmiseks ja valijate ning erakonnakaaslaste usalduse hoidmiseks ei saa erakonna vastu kandideerivad inimesed jätkata Keskerakonnas.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles