Trükist ilmus Tallinna jalgrattateede värske voldik-kaart

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergliiklustee.
Kergliiklustee. Foto: Andres Ehrenpreis

Tallinna kommunaalameti tellimisel ilmus trükist linna 2011. aasta voldik-kaart, mis on alates tänasest saadaval linnaosade infosaalides ja turismiinfokeskuses (Niguliste 2 / Kullasepa 4), kaarti hakatakse jagama ka eeloleva suvehooaja jooksul toimuvatel jalgratta- ja liiklusteemalistel ettevõtmistel.

Tallinna annab välja pidevalt uuendatavat jalgrattateede kaarti juba seitsmel järjestikusel aastal. Kaartide trükiarv on tänavu 2000, kaarte jagatakse rattahuvilistele tasuta.

Tänavuse kaardi ühel poolel on kujutatud Tallinna kergliiklusteed koos loodusväärtustega ning kesklinna vaatamisväärsused ja suuremad terviserajad. Kaardi teisel poolel on ülevaade lähivaldade kergliiklusteedest koos Harjumaal asuvate loodusväärtustega. Lisaks on kaardil eraldi välja toodud suuremad rattapoed, kus on võimalik jalgrattaid remontida ja hooldada.

Eelmise aastaga võrreldes on Tallinnas juurde ehitatud kokku 6,6 kilomeetrit kergliiklusteid, mis teeb nende kogupikkuseks 196,7 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles