Väga mustad jõulud; mida kinkida rokisõbrale või metal'i fännile?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metali sõbra jüulud.
Metali sõbra jüulud. Foto: SCANPIX

Ka nende jõulude suurim peavalu võib olla kingituse tegemine sõbrale, kallimale, elukaaslasele, lapsele või vanemale, kes on andunud rokkmuusika või metal’i austaja. Siin teile ajakirja Loudwire koostatud väike abimees 2017. aasta jõuludeks.

Järgnev on (raske)roki maailma kuum kraam just nende jõulude paiku.

Black Sabbath «The End» komplekt

Sisaldab hard rock’i legendi kõige viimast kontserti bändi kodulinnas Birminghamis. Kontsert on talletatud kõikvõimalikele taasesitusformaatidele, sealhulgas Blu-Ray/CD komplekt ja duubelvinüülalbum.

Soeta SIIT

Blackcraft Culti inetud pühadekampsunid

Ka sel pühadeperioodil soovib Blackcraft Cult, et kannaksite kõrgekvaliteetseid, nutika sõnumi ja laheda väljanägemisega «kolekampsuneid». Deemonkass, sissekootud okultsed sümbolid, black metal’i stiilis Põhjapõder Rudolph ja hooaja süngeim vigurvänt Krampus – te ei saa neid kinkides alt minna!

Soeta SIIT

Bruce Dickinsoni autobiograafia: «What Does This Button Do?» («Aga mida see nupp teeb?»)

Briti heavy metal'i legend, ansambli Iron Maiden ninamees on elanud huvitavat elu, mis on koosnenud põhiliselt ühes kõigi aegade parimas hevibändis laulmisest ja lendurina taeva all tiirutamisest. Pärast kolmekümneaastase lavakarjääri raamatukaante vahele surumist võib ta uhkelt end ka kirjandusinimeste hulka arvata.

Soeta SIIT

Ansambli Ghost juhi Papa Emerituse elusuurune kuju

Ghost on bändina laval suurem kui elu ja võib-olla olete kavatsenud neid kummardama hakata. Seda saate nüüd teha väga lihtsalt, kui soetate 125 dollari eest peagi müügile paisatava 216 sentimeetrit kõrge Papa Emerituse kuju KnuckleBonzi rokiikoonide seeriast ja paigutate selle näiteks oma magamistuppa. Hoiatus – Papa kujusid tehakse vaid 1666, nii et olge väledad seda mitte maha magama.

Soeta SIIT

Vibesi müra summutavad kõrvatropid

Oma kõrvakuulmise kaitsmine mürarikastel laividel pole naljaasi. Vibes on turule paisanud seeria erineva suurusega kõrvatroppe, mis on disainitud nii, et muusikafännid saaksid kontserdil pakutavast kätte maksimaalse terviku, kuid ei peaks muretsema oma tervise pärast.

Soeta SIIT

Kurt Cobaini Funko kujukesed

Pigem on tegu hilise uueaastakingiga, sest kujukesed tulevad müüki alles jaanuaris. Kolm erinevat kujukest on riietatud Cobaini lemmikrõivavalikutesse, mida too bändi muusikavideote tegemisel kandis.

Soeta SIIT

Metallica «Master of Puppets» albumi lukskomplekt

Mitte ühelgi inimesel siin ilmas ei saa olla liiga palju «Master Of Puppets» albumi koopiaid, uus, remasterdatud karp on nende kõigi testamendiks. Luksusväljaanne sisaldab lisaks kaasaegse stuudiotehnikaga värskelt üle käidud plaadimaterjalile ka mitmeid boonusvinüüle ja CDsid bändiga tehtud intervjuude, videote ja kontsertsalvestustega. Ühesõnaga, seal leidub kõike, mida fänn vajab.

Soeta SIIT

«Nightmare on Elm Street» («Elm tänava luupainaja») vinüülide komplekt

Vähesed filmimuusika salvestised on nii selgelt äratuntavad kui «Elmi tänava luupainaja» omad. Death Waltz on kõigi originaalseeriate muusika vorminud ilusaks kaheksast vinüülist koosnevaks komplektiks. Igal plaadil on kaunis kaanekujundus, mis näitab linateose kõige teravamat (loe: jubedamat) stseeni.

Soeta SIIT

Aasta parimad rokiraamatud

Pole paremat aega lugemiseks kui külmad talvepäevad. Sellele on mõelnud ka teie lemmikmuusikud, pannes kirja pajatusi oma elust ja loomingust. Deep Purple´i Ian Gillan avaldas autobiograafia «Highway Star» («Kiirtee täht»);  Slipknot´i Corey Taylor vaatleb Ameerika karmi tegelikkust teoses «America 51».

Nikki Sixx´ i «Heroin Diaries (Heroiinipäevikud)» juubelikollektsioon + koomiksiraamat

Nikki Sixx´ i «Heroiinipäevikud» on kahtlemata üks kõigi aegade parimaid rokiautobiograafiaid. Teos heidab valgust ansambli Mötley Crüe ja Sixx´i metsikule minevikule. Teose ilmumise kümnenda aastapäeva puhul lisatud koomiksiraamat esitab kogu selle ilu ka visuaalselt, luues raju rokkarielu kirjeldusele uue dimensiooni.

Soeta SIIT

Metal Blade Chrismassacre'i jõulukraam

Jõuluaegne sunnitud hängimine vanavanematega ja pereringis võib noore rokifänni jaoks pühad magedaks muuta. Et olukorrale pisut vürtsi lisada, on Metal Blade Records tulnud välja seeriaga, mis teie konservatiivsemad pereliikmed hirmust mõnusalt võpatama paneb. Sviitrid, kohvikruusid ja kuusekaunistused on neil muidu igavatel talveõhtutel ka parimateks jutulõnga arendajateks.

Soeta SIIT

Heavy metal-koomiksid nagu Iron Maideni «Legacy of the Beast» («Koletise pärand»)

Iron Maideni muusika ja visuaalide «elust suuremat» fenomeni on kogenud vast iga nende kontserdile sattunu. Ja milline Maideni fänn ei oleks vaadelnud tundide kaupa nende albumite kaasi või plakateid.

Nüüd on Heavy Metal Comics loonud uue koomiksi, mis kirjeldab nende maskoti Eddie kosmoseodüsseiat läbi aja ja ruumi.

Soeta SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles