7 nippi, kuidas jõulud üle elada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pahad emmed 2: Jõulud
Pahad emmed 2: Jõulud Foto: outnow.com

Kuidas see jõuluaeg küll üle elada? Toome sinuni 7 nippi, tänu millele läheb kõik libedalt nagu lepase reega. 

1. Ära jäta kõike viimasele minutile

Kui alustad kingituste ostmisega varem, jäävad ära ka hullud kingifiaskod.

2. Tee nimekiri

Pane kõik kirja, mida Sul vaja osta on. Võta nimekiri kaasa, kui poodi lähed. Nii on kindel, et ostad üksnes vajalikku ja midagi hankimata ei jää. 

3. Sea eelarve

Kas maksid eelmisel aastal kinkide eest veel ka jaanuaris ja veebruaris? Parem on, kui koostad kindla eelarve ja seda ei ületa. Osta kinke, mida sa jaksad osta ja mis ülejõu ei käi. 

4. Otsi soodustusi

Hoia silm peal soodusmüükidel.

Nii võid kokku hoida piraka summa. Jõulujärgsetelt soodusmüükidelt leiad tõenäoliselt hea hinnaga kingitusi ka järgmisteks pühadeks.

5. Osta paar ülearust kinki

Osta soodusmüügist mõni ülearune kingitus, mis sobiks nii mehele kui ka naisele. Paki see ära ja märgi peale, mis seal sees on. Nii väldid olukordi, kus keegi sulle kingituse teeb ja sul pole talle midagi vastu anda.

6. Ostle internetis

Paljudel suurtel äridel on oma internetipood. Seda varianti kasutades jäävad ära järjekordades tunglemised, stress ja ka aega jääb üle.

7. Mõtle toidulaud valmis juba varakult

Kogu pere tuleb sinu juurde söömingule? Mõtle menüü valmis juba varakult. Lisa toiduained nimekirja ja hakka asju valmis tegema ja ostma nii vara kui võimalik. Kinke pakkida, kuuske ehtida, koristada ja kokata ühel ja samal päeval ajab kõikidel ajud krussi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles