Simsoni jätkamine paneb valitsuse kahvlisse (29)

Risto Berendson
, uuriva toimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas ja Kadri Simson
Jüri Ratas ja Kadri Simson Foto: Liis Treimann / Postimees

Kõik on vait, kui küsida, kuidas nad näevad keskerakondlasest majandusministri Kadri Simsoni võimalusi jätkata oma ametis  pärast uudist, et tema elukaaslasele Teet Soormile on esitatud kahtlustus tõsises majanduskuriteos.

Peaminister Jüri Ratas on parasjagu Elevandiluurannikul Euroopa Liidu ja Aafrika Liidu tippkohtumisel. Selmet Keskerakonna esimehe ja valitsusjuhina kommenteerida oma kauaaegse lähima võitluskaaslase Kadri Simsoni ministri ametis jätkamist, edastas valitsuse pressiteenistus Aafrikast hoopis uudise selle kohta, kuidas me peame investeerima noori paeluvatesse majandusharudesse.

Ratase Aafrika-visiidi ajal kodumaal peaministri kohuseid täitev sotsiaaldemokraatide liider Jevgeni Ossinovski hoidub samuti avalikest seisukohavõttudest. Nagu ka Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) esimees Helir-Valdor Seeder, kes lubas eile päeval, et tutvub Simsoni elukaaslasega seotud uudisega ja kujundab oma seisukoha, kuid päeva lõppedes väitis, et pole uudist ikka veel lugenud.

Kommentaarid (29)
Copy
Tagasi üles