Playlist: Martti Halliku muusikasoovitused toovad jõulud sammukese lähemale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Hallik
Martti Hallik Foto: Instagram

Elu24 uuris Eesti tuntuimalt juutuuberilt Martti Hallikult, millised on tema kirkamad mälestused jõuludega, milline kink on seni olnud kõige meeldejäävam ning millist muusikat soovitab Martti kuulata. 

Amet: Sisulooja/Influencer

Lemmik jõuluroog: Ise tehtud kirju koer.

Värv, mida jõuludel kanda armastad: Kui rääkida garderoobist siis üleüldiselt vaatab mulle vastu sealt ainult must, valge, hall ja mõned heledamad teksad. Jõulude ajaks olen soetanud endale paar punast pusa ja koleda jõulukampsuni.

Parim kink jõuluvanalt: Mäletan veel seda hetke kui esimeses klassis sain sellise moeröögatuse endale nagu tamagochi. Eelmine aasta kinkisid mulle kolleegid kaamera, mis polnud veel sel hetkel kuskil saadaval ja ka see on üks hetk, mis ei lähe kunagi meelest.

Kas mustad või valged jõulud: Ikka ja alati valged. Veel parem oleks troopilised.

Tänavused jõulud tulevad noormehele aga pisut teisiti. Nimelt läheb Martti koos elukaaslase Ariadnega kontserttuurile. Eesti Laulul tuntust kogunud lauljatar Ariadne ja YouTuber Martti Hallik viivad jõulutunde koos lemmikute jõululauludega erinevatesse Eesti paikadesse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles