ERRi juht toetab presidendi ideed liita Tallinna TV telekanaliga ETV+ (3)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Roose.
Erik Roose. Foto: Kuvatõmmis videost

Rahvusringhäälingu juhatuse esimehele Erik Roosele meeldib president Kersti Kaljulaidi ettepanek tuua Tallinna Televisioon venekeelse ETV+ alla.

«Minu arvates on see hea mõte. Ma ei tea küll täpselt detaile, mismoodi president seda ette kujutas, aga mõttena on see kindlasti hea,» ütles Roose ERRi uudisteportaalile.

Roose sõnul aitaks Tallinna TV liitmine ETV+ga tugevdada kanali programmi ning kõne alla võiks tulla ka eraldi venekeelsete Tallinna uudiste tegemine.

Avaliku raha viimine ebasõbraliku riigi telekanalitesse – näiteks Pervõi Baltiiski Kanal (PBK) – tuleks viivitamatult lõpetada, arvab president Kersti Kaljulaid Postimehele antud aastalõpuintervjuus ja lisab, et PBK-lt saadete ostmise asemel võiks Tallinna Televisioon (TTV) liituda hoopis kanaliga ETV+.

«Meil ei ole mingit põhjust arvata, et Venemaa ei tee kõike endast olevat, et Euroopa Liidu ühtsust murendada. Seda on kõige lihtsam teha, kui tekitada rahvas kõhklusi ja kahtlusi,» ütles Kaljulaid.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles