Päevaga sai liikluses vigastada kolm inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti eri paigus said kolmapäeval kolmes raskes liiklusõnnetuses kokku vigastada kolm inimest.

Esimene õnnetus juhtus kell 4.24 Tallinnas Narva maantee ja Priisle tee ristmikul, kus 34-aastane mees sõitis Volvo S60-ga esmalt vastu eraldussaarel olnud liiklusmärki ning seejärel teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, teatas siseministeerium BNSile.

Teine õnnetus juhtus kell 18.38 Harjumaal Jõelähtme vallas Tallinna-Narva maantee 12. kilomeetril, kus 44-aastane mees kaotas kontrolli Peugeot 406 üle ja sõitis vastu teepiiret. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kell 19.36 Tallinnas Õismäe tee 150 maja juures, kus 64-aastane mees sõitis jalgrattaga kergliiklusteelt sõiduteele ning põrkas kokku Volvo s80-ga, mida juhtis 30-aastane mees. Autojuhi nähtavust piiras jalgratturi suunale pargitud sõiduk. Jalgrattur sai kokkupõrkes vigastada ning kiirabi viis ta Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles