Kurikamehe kohtuasjas on mõrva tõestuseks video (1)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Einroos oli 2016. aasta juunis kohtu all liiklussüüteo pärast, mis andis talle hüüdnime Kurikamees. Einroosil oli kohtus seljas Pätsi Pardid pesapalliklubi särk.
Urmas Einroos oli 2016. aasta juunis kohtu all liiklussüüteo pärast, mis andis talle hüüdnime Kurikamees. Einroosil oli kohtus seljas Pätsi Pardid pesapalliklubi särk. Foto: Sander Ilvest

Eile algas kohtuasi Lasnamäe Kurikamehe ehk Urmas Einroosi (43) üle, keda süüdistatakse endise elukaaslase peksmises, vägistamises ja lõpuks mõrvamises. Külmaverelise kuriteo tõenduseks on prokuratuuril olemas õõvastav tõend – Einroosi enda filmitud videod.

Einroos sai tuntuks Lasnamäe kanalis 2016. aasta mais filmitud auto pardakaamera videol, kui ta liiklustüli lahendamiseks autost pesapallikurikat meenutava esemega väljus ja kaasliiklejat sellega hirmutas. Tollest videost jäi talle külge hüüdnimi Kurikamees, mis iseloomustas tema külmaverelisust. Ent see oli kõigest õudse sündmustejada esimene vaatus.

Veidi üle aasta hiljem, mullu augustis tuli avalikuks, et teda kahtlustatakse julmades tegudes, mis lõppesid tema endise elukaaslase surmaga. Sündmuspaigaks ei oskaks pakkuda mittemidagiütleva välimusega Tallinna kortermaja augusti keskpaiga pühapäeva mööda saatval Nõmmel. Ent just seal, naisele kuulunud korteris see kõik toimus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles