Jõelähtme vallavolikogu algatas esimehe umbusaldusavalduse

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2009. aastal pandi Jõelähtme volikogu esimehe Art Kuuma maja välisukse ette autokummid ja süüdati põlema ning seinale kirjutati ähvaduskiri.
2009. aastal pandi Jõelähtme volikogu esimehe Art Kuuma maja välisukse ette autokummid ja süüdati põlema ning seinale kirjutati ähvaduskiri. Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Jõelähtme vallavolikogu algatas täna vallavolikogu esimehe Art Kuuma vastu umbusaldusavalduse.

Umbusaldusavaldusele allakirjutanute arvates on Kuum oma käitumisega kahjustanud Jõelähtme valla mainet ning ei sobi enam juhtima Jõelähtme vallavolikogu.

«Art Kuum käitus vääritult ja volikogu esimehele sobimatult, valetades vallavolikogu ja volikogu komisjonide liikmetele aprillikuu volikogu eestseisuse koosolekul päevakorra osas langetatud otsuste kohta. Vale ilmsikstulekul üritas ta seda vassimisega ümber lükata, selle asemel et oma eksimust tunnistada,» seisab avalduses.

«Art Kuum kahjustas Jõelähtme valla mainet, esitades ajakirjandusele teadlikult väärinformatsiooni ning pooltõdesid nii oma koalitsioonipartnerite kohta kui ka Jõelähtme valla poolt sõlmitud lepingutega vaetud õiguste ja kohustuste kohta,» kirjutavad umbusaldajad.

Seejuures soovivad allakirjutanud kinnitada, et ei avalda Art Kuumale umbusaldust Laheranna arenduse lepingute muutmisega tekkinud vaidluste tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles