Kallas valis varjudemängu (14)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisut rohkem kui kuu aega enne Reformierakonnale uue juhtkonna valimist ametist ilma jäänud peasekretär Tõnis Kõiv manas eile siiski ette naerunäo.
Pisut rohkem kui kuu aega enne Reformierakonnale uue juhtkonna valimist ametist ilma jäänud peasekretär Tõnis Kõiv manas eile siiski ette naerunäo. Foto: Eero Vabamägi

Kuigi Reformierakond otsustas eile loobuda senise peasekretäri Tõnis Kõivu teenetest, ei määratud ametisse uut. Erakonna tõenäolise järgmise esimehe Kaja Kallase sõnul on uus inimene olemas, aga hoidus tema nime avaldamast. See on saladus ka erakonnakaaslaste ees.

Kuigi Reformierakond otsustas eile loobuda senise peasekretäri Tõnis Kõivu teenetest, ei määratud ametisse uut. Erakonna tõenäolise järgmise esimehe Kaja Kallase sõnul on uus inimene olemas, aga tema nime ta ei avaldanud. See on saladus ka erakonnakaaslaste ees.

Mõni erakonna liige arvab, et ta teab seda, kuid kuna kindlust pole, siis varjudemänguks asi jäänud ongi. Seda on mõjukad erakonnakaaslased Kaja Kallasele kui järgmisele erakonna esimehele ka ette heitnud.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles