Kurt Walteri nime taga säutsub ka Juku-Kalle Raid (4)

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juku-Kalle Raid
Juku-Kalle Raid Foto: Ekraanitõmmis

Juku-Kalle Raid tunnistas täna sotsiaalmeedias, et on seotud Kurt Walteri nimelise Twitteri-kontoga. 

Eile tutvustas Reformierakonna tulevane juht Kaja Kallas erakonnakaaslastele Kert Valdaru, keda pakub uueks erakonna peasekretäriks. Valdaru on endale Twitteris tähelepanu tõmmanud teravate ütlemistega Kurt Waldaru nimelisel kontol. Eile ütles Valdaru Postimehele, et konto taga ei ole tema üksinda, vaid seda haldab erinevate vaadetega sõpruskond, kes võivad postitada kontole enda parema äranägemise järgi. 

Täna teatas Juku-Kalle Raid oma Facebooki lehel, et ka tema on Twitteris seotud Kurt Walteri nimelise kontoga. 

«Nagu lähtub allolevast loost, on Kert maandunud pea ees ühe partei kontoris. Ainult et täpsuse huvides, armsad ajakirjanikud, olge palun valvel: see tvitterikonto, see Kurt Walteri nimeline, millest artiklis juttu, sellega on lugu nii, et asja taga on õige mitu ininimest. Kert ise, aga ka mina. Ja siis tuntud raamatukriitik Ahto Muld Muld ning kuulus koduloouurija Ingomar Tuul!» kirjutas Raid sotsiaalmeedias.  

Lisaks teatati täna hommikul Twitteris, et Valdaru enam Kurt Walteri kontol postitusi ei tee. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles