Naaber terroriseerib. Teha pole midagi (9)

Villu Päärt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapal Hommiku tänava majas on üsna väsitav, et mitte öelda raske elada, sest tüli ei vaibu.
Tapal Hommiku tänava majas on üsna väsitav, et mitte öelda raske elada, sest tüli ei vaibu. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Saage tuttavaks – Eleonora (70). Tapa elanik, korteriomanik 44 korteriga elamus. Erastas oma korteri 1995. aastal. Tal on tütar Natalja, teiste majaelanike sõnul umbes 40 aastat vana. Ema on vanaduspensionil, tütar ei tööta, ei ole kunagi töötanud ega hakka ka. Nii ütlevat ema.

Nende esimese korruse korterist lähtuv on olnud teistele majaelanikele suur mure juba aastaid. Kirju on läkitatud kilode kaupa, politsei ja kiirabi on kohal käinud küll ja veel. Miski ei aita.

Igapäevane karjumine majaelanike peale, sõim, laamendamine. Peks metalltoruga vastu seina ja radiaatoreid, ka öösel. «Nad sülitavad kaaselanike postkastide peale, urineerivad keldrikorruse põrandale, lõhuvad kaaskodanike ja endi vara,» kirjeldab toimuvat kahe aasta eest Tapa korteriühistust Viru maakohtusse saadetud hagi.

Kommentaarid (9)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles