Kattehelkurite paigaldamine aeglustab liiklust

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis. Foto: Ain Protsin

Üle Eesti tehakse täna teetöid, maanteeinfokeskus annab nendest kõigist teada, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Järva maakonnas Pärnu-Paide-Rakvere-Sõmeru maanteel Mäo liiklussõlme lõigul paigaldatakse kattehelkureid, hommikupoole Paide-Rakvere suunal, õhtupoole Rakvere-Paide suunal.

Töötsoonis on kiirus piiratud 50 km/h ja palutakse ettevaatust ning tähelepanu tee keskel töötavatest inimestest ja masinatest möödumisel.

Samas maakonnas Tallinn-Rapla-Türi maantee kilomeetritel 93-95 Lokutal ja Lokuta –Roovere maanteel tehakse mõõtmistöid.

Tööpiirkonnas piiranguid ei kehtestata, kuid palutakse olla ettevaatlik teepeenral töötavatest mõõtjatest möödumisel.

Suurendatud tähelepanu on vajalik ka Lääne-Viru maakonnas Väike-Maarja ja Pandivere ümbruse maanteedel, kus toimub Pandivere rattaralli. Stardi- ja finišipaiga läheduses Väike-Maarja alevikus on Rakvere-Vägeva maanteel piiratud kiirust 30 km/h. 

Kevadtormi õppuselt tagasi pöörduvate kaitseväe kolonnide tõttu võib liiklus olla häiritud Võru-Tartu-Tallinn-Paldiski, Tartu-Jõgeva-Tapa ja Tartu-Jõhvi marsruutidel.

Räpina linnas on laste laulupeorongkäigu tõttu lühiajaliselt kella 15-16 vahel suletud Tartu-Värska ja Võru-Räpina maanteelõigud.

23.-25. maini suletakse liiklusele sillatalade montaažiks Tallinn-Narva maantee 138. kilomeetril olev Purtse sild. Ümbersõit korraldatakse Sämi-Sonda-Kiviõli-Varja kaudu.

Rapla maakonnas suletakse alates 23.maist 6. juunini teeremondiks Järlepa tee. Ümbersõit korraldatakse mööda kohalikke teid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles