Loone tagastab riigikogule 750 eurose õigusabikulu (8)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oudekki Loone
Oudekki Loone Foto: Liis Treimann

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Oudekki Loone tagastab riigikogu kantseleile 750 eurot, mille eest ta kasutas õigusabi, kuid vormistas selle koolituskuludeks.

Mul on kahju, et kuluhüvitised tekitavad nii palju probleeme ja ma ei soovi, et tähelepanu minu sisulisele tööle kannataks kuluhüvitiste debatis," ütles Loone.

«Seetõttu tagastan riigikogu kantseleile 750-eurose õigusabikulu. Leian, et koos kolleegidega riigikogust tuleb töötada selle nimel, et kuluhüvitiste regulatsioon oleks edaspidi selgem ja põhjustaks vähem segadusi ning arusaamatusi.»

«Riigikogu liikme efektiivse töö jaoks on õigusabi kasutamine tihtipeale vajalik ja mõnikord vältimatu. Olen seda võimalust kasutanud minule teadaolevalt lubatud moel ning riigikogulase töö tõttu,» lisas Loone.

Kuluhüvitiste tšekkidest selgub, et Loone on ostis 750 euro eest õigusabi advokaadibüroolt Simson Straus ja vormistas selle koolituskuludeks. Tegemist on sama advokaadibürooga, mille advokaat kaitses Loonet mulluses kohtuasjas Eesti Päevalehe vastu.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles