Rahvas ei lase Põlva sünnitusosakonda maha kanda (6)

Anneli Ammas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva haigla sünnitusosakonna juhataja Sirje Kõiv aitas ilmale Mathiase, kelle õnnelikud vanemad on Evelin Haavamäe ja Markus Käo.
Põlva haigla sünnitusosakonna juhataja Sirje Kõiv aitas ilmale Mathiase, kelle õnnelikud vanemad on Evelin Haavamäe ja Markus Käo. Foto: Sille Annuk

«Käisime Tartus, seal oli sünnitusosakond nii suur, et eksisime mitu korda ära, aga me soovisime personaalsemat ja rahulikumat keskkonda,» võttis neljapäeval õhtul «väikese härra Suitsu» isaks saanud muusik Juhan Suits kokku paljude Lõuna-Eesti perede argumendi, miks sünnitusosakonda Põlvas (ja Valgas) kinni panna ei tohi.

Suitsude teekond sünnitama oli neljapäeval alanud juba Viljandist, kus muusiku Juhan ja näitlejanna Kadri Suitsu pere praegu elab.

«Oleme Põlvast läbi aegade palju head kuulnud, olime alla kirjutanud petitsioonile Põlva sünnitusosakonna toetuseks – need, kes veel jõuavad, tulgu Põlvasse sünnitama,» kutsus üles ansambli Svjata Vatra muusik Suits.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles