Parimad Eesti spaad, mida kevadel külastada!

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lavendel

Eestimaal on palju toredaid ja positiivseid elamusi loovaid lõõgastumiskohti, mis omakorda aga tähendab, et valiku tegemine selle «õige» leidmiseks pole just kergete ülesannete killast. Siin on väike spikker – panime toimetuse poolt kokku kuus parimat ja meeldejäävamat spaad! Spaade tutvustused on esitatud alljärgnevalt tähestikulises järjekorras.

Ainulaadne ja ainus ESTONIA Resort Hotel & Spa****

Suvepealinna Pärnu ESTONIA Resort Hotel & Spa**** on uus ja stiilne neljatärni kuurorthotell, mille loomisel on ammutatud inspiratsiooni Eesti loodusest, rahvuslikest traditsioonidest, käsitööst ja kultuurist. Külastajaid ootab täiesti ainulaadne keskus SPA & SAUN ning ACTIVESPA, kus saab tegeleda tervise, keha ja meele tasakaalustamisega nii spaahooldusi nautides kui ka jooga- ja rühmatundides. See on erakordne võimalus liita mõnus spaapuhkus praktilise tervisekoolitusega.

Foto: ESTONIA Resort Hotel & Spa

Lisaks üllatab keskus SPA & SAUN  Baltikumis ja Skandinaavias ainsa Surnumere basseiniga, mille soolasisaldus on 33% ja mis võimaldab külastajatel ilma vaevata vee pinnal hõljuda. Spaamenüü sisaldab aga ehedalt eestimaised ja särtsakalt idamaiseid hooldusi, alates klassikalisest massaažist kuni Sundari hooldusteni välja. Muide, piiramatu ajaga SPA & SAUN keskuse külastus koos rikkaliku buffet-hommikusöögiga sisalduvad hotelli majutuse hinnas. Suurepärane uudis on ka see, et ESTONIA Resort Hotel & Spa**** on koha leidnud ka Tripadvisori 2018. aasta Eesti parimate hotellide pingereas!

Foto: ESTONIA Resort Hotel & Spa

Kuurorthotellis on 106 kõigi mugavustega hotellituba ning hotelli spaa- ja konverentsimaja 1. korrusel asub konverentsikeskus enam kui 300 külalisele. Üle Eesti oma ülimalt kõrge kulinaariaastme poolt tuntud a´la carte restorani NOOT menüü on inspireeritud moodsast Eesti köögist, viies teie maitseelamused täiesti uuele tasemele. Restorani peakoka Rudolf Visnapuu (kokkade kõrgeima auraha Cordon Bleu kandja) menüüvalikusse kuuluvad kohalikud toorained ja hooajalised mereannid. Tasub külastamist!

 www.spaestonia.ee/resort

Lavendel Spa võlub hubasuse ja privaatsusega

Tallinna külje all Viimsi südames asub väike ja koduselt hubane Lavendel Spa Hotel, mille rahulik miljöö, hellitavad hooldused, saunamõnud ja maitsev toit on loodud privaatsust hindavatele külastajatele. Just rahulikkus ja lõõgastus on Lavendel Spa tunnuseks, sest sauna- ja lõõgastuskeskus on avatud iga päev alates kella 9-22, kusjuures kuni 14-aastased lapsed on oodatud keskusesse vahemikul kella 9-18 ja ainult koos täiskasvanud saatjaga. See tähendab, et alates kella 18st on saunakeskus ainult täiskasvanute päralt.

Foto: Lavendel Spa

Enim on kuulsust kogunud Lavendel Spa suitsusaun, mis on pärit Võrumaa metsaste vahelt. Väärika ajalooga suitsusauna ligi saja-aastased suitsust läbiimbunud ning tahmased palgid, kivid ja pada tagavad kustumatu elamuse. Saunaelamusele lisab värvi mõnus vihtlemine, mis Lavendli suitsuaunas on lahkelt lubatud, kuid teistes spaades mitte just tavapärane tegevus. Lisaks on võimalik lõõgastuda madala temperatuuriga saunas, klassikalises aurusaunas ja soolasaunas või supelda basseinis.

Foto: Lavendel Spa

Lavendel Spa Hotelis on 47 eriilmelist ja mugavalt sisustatud hotellituba. Hotellil on suur tasuta parkla nii sõiduautodele kui ka bussidele. Toa hinnas sisaldub buffet-hommikusöök ning sauna- ja lõõgastuskeskuse piiramatu kasutamine. Valikus on ka palju toredaid majutuspakette, mis on seotud mõnusate hoolduste ning muude teenustega erineva maitse ja ootustega klientidele. Hotellis asuv restoran LUU on avastamist väärt nii mereandide hindajatele, mahlaste steikide armastajatele kui ka põnevate Usbeki rahvustoitude fännidele. Suur, rikkalik ja maitsev valik. Lõõgastavate kohtumisteni!

https://spahotellavendel.ee/

Kodune ja romantiline Mäetaguse Mõisahotell – külalislahkuse kants

Külalislahkusega hiilgav Mäetaguse Mõisahotell kannab auga superspaa nime. Ida-Virumaal Mäetagusel asuv privaatne, vaid 24 toaga rahvusromantiline mõisakompleks pakub külalistele nii lõõgastavat puhkust kui ka töökohtumisi. Ühise terviku moodustavad endises restaureeritud tall-tõllakuuris asuv kolme tärni tasemel mõisahotell oma mugava majutuse ja eestipärase köögiga. Supelmaja hellitab põhjaranniku kõige soojema vee, hellemate hoolduste, 25-meetrise ujumisbasseini ning mullivannidega. Suvel avatakse ka 18+ saunaala. Privaatsed seminariruumid ja peosaalid on ootel mõisahäärberis ja viinaaidas – viimasesse sobivad imehästi eri töötubade korraldamine ning valida saab äärmiselt põnevat toidu- ja koduõlle valmistamist, meeleolukat muusikaviktoriini, saunamaskide meisterdamist jne… Suvisel ajal võõrustatakse maali- ja joogalaagreid.

Foto: Mäetaguse Mõisahotell

Mäetaguse Mõisahotell pakub külalistele ka kolme eri ajastu kogemist – maja ümber valitseb mõisaaegne hõng, mitte eriti kaugelt leiab nõukogude aja pärandi tööstusmaastikku ning lisaks ürgaeg ehk Selisoo raba, kuhu korraldatakse romantilisi matku koos piknikuga. Sealsamas matkaraja ääres asub ka kuulus tuulutusšaht, mille kohta talviti meedia ikka ja jälle teema üles võtab. Alutaguse südames asuvast kompleksist on mugav sõita avastama nii Peipsit, Kuremäe kloostrit, Avinurme Puiduaita kui ka Alutaguse Seiklusparki, Kiviõli Seikluskeskust ning karjäärisafarit pakkuvat Aidu tööstusmaastikku.

Foto: Mäetaguse Mõisahotell

Mäetaguse a´ la carte restoran mahutab kuni 50 inimest ja menüü sisaldab hulgaliselt eestipäraseid naturaalseid maitseid. Toiduga siin ei mängita, vaid pakutakse peamiselt kohalikul toorainel põhinevat menüüd, mille portsud on pigem mehised! Loomulikult on kokad arvestanud ka gluteeni- ja laktoositundlike inimeste ning taimetoidulistega. Siit leiab igaüks endale midagi meelepärast!

www.moisahotell.ee

Pürovel Spa & Sport – sport, lõõgastus ja spaahooldused otse Tallinna südames

Tallinna linnasüdames Swissoteli 11. korrusel asuv Pürovel Spa ja Sport on ideaalne koht aja mahavõtmiseks ja energia kogumiseks. Spaa- ja spordikeskus pakub Alpidest inspireeritud lahendust tervistavale elustiilile tänapäevases keskkonnas: bassein, jõu- ja aeroobikasaal ning leili- ja aurusaun, veeteraapiavann, kaks hooldusruumi, millest üks duaalhooldusteks. Pürovel Spa moodsaimate treeninguseadmetega varustatud jõusaali aknad avanevad üle linna, andes võimaluse privaatseteks treeninguteks otse kesklinna melu keskel!

Foto: Pürovel Spa & Sport

Pürovel Spa pakub külalistele laialdast keha- ja näohoolduste valikut. Hooldustel kasutatakse spetsiaalseid Šveitsist pärit Püroveli õlisid ning Maria Gallandi tooteid. Spaas rõhutakse privaatsusele, luksuslikkusele ning iga klienti koheldakse kui tõesti kauaoodatud külalist.

Foto: Pürovel Spa & Sport

Pürovel Spa & Sport on ideaalne võimalus  pakkuda endale enne ja pärast tööpäeva või hoopis lõunapausi  ajal väike treening ning lõõgastus spaa basseinis või saunas. Swissotel Tallinna stiilsed restoranid ja baarid pakuvad mõnusat atmosfääri ja maitsvat kehakinnitust nii enne kui ka pärast spaahooldust.

www.swissotel.com/purovel

Tervise Paradiis pakub puhkust otse paradiisis!

Kuulsa Pärnu liivaranna vahetus lähetuses asuv Tervise Paradiis on koht, kust on alguse saanud kogu Eesti tänase spaaturu areng. Tegemist on ainulaadse modernse lõõgastuskeskusega, mis seob omavahel kõrge tasemega neljatärnihotelli, piirkonna suurima veepargi, menuka spordiklubi, uusimate võimalustega wellness spa ehk heaoluspaa ning traditsioonilise ravispaa. Tervise Paradiis pakub puhkuse nautimist sõna otseses mõttes paradiisis!

Foto: Tervise Paradiis

244-kohalise hotelli mugavad toad on rõdude ning hunnitu merevaatega ja eri toatüübid on suurepärane peatumispaik nii romantikutele, lastega puhkajatele kui ka luksusearmastajatele. Eesti kõige avarama ja põnevama veekeskuse veeatraktsioonid ja hubane saunakeskus on meeldejääv ajaveetmiskoht nii  suurtele kui ka väikestele ja nii noortele kui ka eakamatele külastajatele. Puhkuseveetmist Tervise Paradiisis iseloomustab kõige paremini mitmekülgsus – olemas on kõik, mida vajate meeldejäävateks hetkedeks!

Foto: Tervise Paradiis

Ilusa päeva oluline osa on loomulikult maitsev toit ning Tervise Paradiisi kokad saavad tõesti iga päev oma külalistelt pakutavate hõrgutiste eest kiita. Spaahotellis on mitu õdusat toidukohta alates hommiku-buffet'st ja linna parima merevaatega Romanticu baarist kuni kiirtoidurestoranini Neptun Grill, kus pakutakse maitsvaid pannkooke ja isuäratavaid grillroogi. Tasub külastamist!

www.terviseparadiis.ee

Vihula mõis – ajaloolised traditsioonid käsikäes kaasaegsete mugavustega

Elegantne 16. sajandist pärit Vihula mõis pakub täiuslikku vaheldust linnaelu askeldustele. Luksuslik peatuskoht sobib nii puhkuseks, perereisiks, loominguliseks tööväljasõiduks kui ka seltskondlikeks pidustusteks. Vihula tuntud Öko SPA on boutique-spaa, mis kombineerib mõisalikku ajaloolist hõngu ja luksust, traditsioone ja tänapäevaseid mugavusi, öko-teadlikkust ja iidseid spaarituaale.

Foto: Vihula mõis

Esivanemate tarkusel ning Eestimaa ürtidel ja ravimtaimedel põhinevate ökohoolduste puhul kasutatakse vaid ehtsaid Eesti ravimtaimi. Ainsana Eestis pakub Vihula mõis 55 riigis üle maailma kasutatava luksusliku looduskaubamärgi ESPA hooldusi ja tooteid ning samuti rahvusvaheliselt tunnustatud naturaalse spaa kaubamärgi Fleur's hooldusi, mille loomisel saadi inspiratsiooni ajurvedast, maalikunstist ja lillemaailmast. Vihulas saab lõõgastuda välimullivannis, nautida saunu või valmistada enda tarbeks ja kingituseks või kaasa võtmiseks soolakoorija. Mõisa supelusmajas saab lõõgastuda aurusaunas ja nautida veemõnusid.

Foto: Vihula mõis

Vihula mõis on täiuslik koht koosoleku, seminari või õppepäeva pidamiseks Lahemaa Rahvuspargi vaikses keskkonnas, vaid ühetunnise tee kaugusel pealinnast. 8-160 inimest mahutavad eri suuruse ja interjööriga ruumid sobivad romantilistest sündmustest kuni asjalike konverentsideni ning lisaks võimaldab mõisahoov korraldada ka 2000 või isegi enama inimesega festivale. Vihula mõis pakub laia valikut kohti ajaloolises ümbruses nii õhtusöökideks kui ka veininautimiseks ja samuti põnevaid ekskursioone nii ajaloost pakatavates hoonetes kui ka looduslikult kaunis mõisaümbruses. Võimalused Vihula Mõisas ja Vihula Mõisa Öko SPAs on lõputud!

www.vihulamanor.com

Copy
Tagasi üles