Kõik õue päikest nautima, sest homme hakkab vihma kallama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmavari või -keep ja soe jopp kuluvad hansalaadalistele marjaks ära, kui nad tahavad ka esmaspäeval täie tervise juures olla.
Vihmavari või -keep ja soe jopp kuluvad hansalaadalistele marjaks ära, kui nad tahavad ka esmaspäeval täie tervise juures olla. Foto: Marko Saarm / Sakala

Vahelduseks päiksepaistelisele ja kuivale laupäevale pakub pühapäev udu ja vihmasadu.

Pühapäeval liigub madalrõhulohk üle Eesti ja ilm läheb sajule. Kui öö hakul on veel valdavalt selge ilm, siis pärast keskööd tõmbub taevas osaliselt pilve. Kohati sajab vihma ja tekib udu. Puhub lõunakaaretuul 1-7 m/s. Sooja tuleb 2-6 kraadi, Kirde-Eestis on õhutemperatuur -1 kuni +1 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõunakaaretuul 2-7 m/s. Ilm on sajuta ja mõõduka nähtavusega, kuid esineda võib udu. Õhutemperatuur on -1 kuni +2 kraadi.

Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja kohati on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 10-16, rannikul kohati 5-7 kraadi.

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Vahetevahel sajab vihma. Nähtavus on mõõdukas, kui tekkida võib udu. Sooja on 10-13 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles