Kümned vabatahtlikud otsisid Saaremaal kadunud meest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olev
Olev Foto: PPA

Saaremaal reedel kadunus jäänud 55-aastase Olevi otsimises lõid pühapäeval kaasa kümned vabatahtlikud, kuid meest siiski leida ei õnnestunud.

Kuressaare politseijaoskonna vanemkomissari Rein Ranna sõnul jätkas pühapäeva ennelõunal vabatahtlik koerajuht Olevi elukoha ümbruse kontrollimist koos otsingukoeraga.

«Kella 12 ajal kogunes mehe elukoha juurde ligi 80 vabatahtlikku, kes viisid päeva jooksul läbi suuremahulised maastikuotsingud, kammides otsinguala läbi ahelikus liikudes. Lisaks kontrollis Kuressaare merepäästepatrull mehe elukoha läheduses asuvaid veekogusid. Kahjuks ei andnud otsingud tulemust ja meest ei leitud,» rääkis Rand.

Tema sõnul on pühapäevaks aktiivsed otsingud lõpetanud nii vabatahtlikud kui ka politsei. «Lähedased kontrollivad praegu veel võimalikke ümberkaudseid kohti, kuhu mees võis minna. Politseipoolsed edasised võimalikud otsingutegevused otsustatakse esmaspäeval,» ütles Rand.

Olev lahkus reedese päeva jooksul oma Mändjala külas asuvast kodust teadmata suunas. Olevit nägi politseile teadaolevalt viimati tema abikaasa reedel kella 7.45 ajal hommikul. Abikaasa läks hommikul tööle ja õhtul tagasi tulles Olevit kodus ei olnud ja ta pole siiani koju tulnud. Mehe sõbrad ja tuttavad ei ole samuti teda näinud ega oska öelda, kus ta viibida võiks. Olevi telefoni kodus ei ole ja positsioneering näitab, et telefon asub kodumaja läheduses asuva masti piirkonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles