Pooled endised vallavanemad ei ole uut tööd leidnud (1)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa ühendvalla vapp.
Saaremaa ühendvalla vapp. Foto: Saaremaa vallavalitsus

Saaremaa 11 endisest vallavanemast viis said tööd uues vallavalitsuse struktuuris, ülejäänud ei ole poole aastaga endale palgalist rakendust leidnud või peavad pensionipõlve.

Saarlastest vallavanemate volitused lõppesid möödunud aasta 3. novembril seoses Saaremaa vallavalitsuse ametisse nimetamisega, kirjutab Meie Maa.

Endine Valjala vallavanem, praegune Saaremaa vallavolikogu liige, 61-aastane Aare Martinson on endiselt pakkumistele avatud. «Ei ole uues vallas ega ka mujal tööga hõivatud,» ütles Martinson.

Sama seis on endise Orissaare vallavanema, 45-aastase Vello Runthaliga, kes kuulub ka vallavolikokku. «Hetkel kusagil ametis ei ole. Naudin kevadist Saaremaa päikest ja kasvatan kodust last. Igapäevaselt ma kusagil tööl ei käi,» möönis Runthal.

Kui Saaremaa vallal peaks tema abi vaja olema, oleks ta valmis kohe appi minema.

Endine Lääne-Saare vallavanem Tiina Luks ei ole praegu samuti kusagil tööl. «Olen volikogu liige ja keskendun sellele. Vallavalitsuse aparaadis ma ennast ei näinud,» sõnas Luks.

Endine Kihelkonna vallavanem, 66-aastane Raimu Aardam, kes juhib Saaremaa vallavolikogu arengu- ja külaelu komisjoni, ütles, et kodus on praegu tööd piisavalt. «Ega ma ei ole ka väga otsinud. Volikogu ja osavallakoguga on mul piisavalt tööd, aga palgalist töökohta mul ei ole,» tunnistas Aardam.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles