Kivist töötasapind on nii praktiline kui ilus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Granitop OÜ

Parim valik Sinu kööki on kivist töötasapind Granitopist! Kivi vastupidavus ja ilu on üldtuntud, kuid ometi on igal materjalil oma iseärasused, millega arvestada tasub.

Ühtlase või ka voolava mustriga graniidi puhul paistab silma tema vähene poorsus, kuumakindlus ja tugevus. Graniitplaadile asetatud kuum nõu ei jäta jälgi, samuti on tegemist tugeva materjaliga. Olenevalt sordist võib graniit siiski teatud määral vedelikke sisse imada, mistõttu tuleks tööpinnale sattunud mustus ja vedelik koheselt ära pühkida ning kasutada regulaarselt kivihooldusvahendeid. Vastasel juhul võivad kivile jääda jäljed, mida on keeruline või lausa võimatu eemaldada.

Foto: Granitop OÜ

Marmor on looduse kunstiteos, mille kaunid ja kordumatud mustrid on inimesi võlunud aastatuhandeid. Paljud marmoriliigid on suure kasutusintensiivsusega kööki paraku sobimatud oma tundlikkuse tõttu kriimustamise ja plekkide suhtes. Parim koht marmori kasutamiseks on vannitubades või aknalaudadena, aga miks mitte ka kamina ette või trepiastmeteks.

Kõige vastupidavam ja tugevam kriimustuste suhtes on kvarts- ehk kunstkivi. Peaaegu olematu poorsus välistab plekkide tekke võimaluse ning muudab tööpinnad praktiliselt hooldusvabaks ja hügieeniliseks. Granitopi valikus on väga paljudes erinevates värvitoonides ja mustritega kvartskive, mida loodusest ei leia – seetõttu on kvartskivi sobiv materjal efektsete disainlahenduste teostamiseks.

Iga kodu on eriline, mistõttu valmivad kõik Granitopi töötasapinnad rätsepatööna just Sinu soove ja vajadusi arvestades. Olgu need siis töötasapinnad kööki, stiilsed diivani- ja söögilauad, aknalauad, trepiastmed ja kaminad, kõik on hoolikalt läbi mõeldud ja teostatud.

Foto: Granitop OÜ

Pikaajaline kogemus, meisterlikkuseni lihvitud oskused, aga ka laojäägi planeerimine ja koostöö kaevandustega lubavad meil täita eritellimusi seninägematu kiiruse ja professionaalsusega. Oleme pingutanud, et teha kivist tasapindade tellimine võimalikult mugavaks - Sinu idee ja unistus täiuslikust kodust võib teoks saada kõigest kahe nädalaga!

Aitame Sul leida parima lahenduse Sinu koju, vastutame täpsete mõõtude ja kõrge kvaliteedi eest ning tuleme ja paigaldame ka tööpinnad – oma kodu kauniks muutmine pole kunagi nii lihtne olnud!

www.granitop.ee

Copy
Tagasi üles