Saaremaal tõusis aprillis kuritegevuse tase hüppeliselt

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sissemurdmine. Foto on illustratiivne.
Sissemurdmine. Foto on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Kuressaare politseijaoskonna patrullitalituse juhi Matis Siku sõnul tõusis aprillis Saaremaal kuritegevuse tase 62 protsenti, vahendab ajaleht Saarte Hääl Kadi raadiot.

Vägivallakuritegude arv tõusis täpselt poole võrra – 8-lt 16-le. Neist omakorda 10 olid lähisuhtevägivalla juhtumid. Varavastaste kuritegude arv kasvas aprillis 5-lt 13-le.

Siku sõnul on kuritegevus maakonnas aasta esimese nelja kuuga teinud 51-protsendilise hüppe, väärtegude arv on seevastu kahanenud.

Seoses praegu maapiirkondades toimuvate varguste ja sissetungimistega palub politsei olla väga tähelepanelik erinevate sõidukite suhtes, mis kahtlustäratavalt kas õue sisse keeravad või majapidamistest aeglaselt mööda sõidavad. Üles tuleks kirjutada sõiduki registrimärk, värvus, mark ja kõikvõimalikud muud andmed ning edastada need politseile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles