«Pealtnägija» lugu vallandas käperdatute laviini (32)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Mang esitles poolteist aastat tagasi raamatut, kus kirjas nii tema senine elu kui ka astroloogiatarkused. Leiba on ta teeninud mesinikuna, geodeedina, massöörina, tuletõrjedepoo öövalvurina, astroloogina ning paljudes muudes ametites.
Igor Mang esitles poolteist aastat tagasi raamatut, kus kirjas nii tema senine elu kui ka astroloogiatarkused. Leiba on ta teeninud mesinikuna, geodeedina, massöörina, tuletõrjedepoo öövalvurina, astroloogina ning paljudes muudes ametites. Foto: Toni Läänsalu

Horoskoobikoostaja Igor Mangi ahistamise ohvriks on ligi 30 aasta jooksul langenud kümned noored naised. Nende jutust ilmneb sarikabistaja käitumismuster: ohvrite pildistamine ja nende rindade ning kubemepiirkonna käperdamine.

Horoskoobikoostaja Igor Mangi käperdamise ohvriks on ligi 30 aasta jooksul langenud kümned noored naised. Nende jutust ilmneb, et sarikabistaja käitumismustriks on ohvrite pildistamine ning nende rindade ja kubemepiirkonna käperdamine.

Kommentaarid (32)
Copy
Tagasi üles