Talvik näeb keskpärasuse tõusu

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Talvik andis laupäeval Vabaerakonna juhikohale naasnud Andres Herkelile pidulikult kingina üle tühja portfelli.
Artur Talvik andis laupäeval Vabaerakonna juhikohale naasnud Andres Herkelile pidulikult kingina üle tühja portfelli. Foto: Eero Vabamägi

Laupäeval Vabaerakonna juhtimise lõpetanud ja pühapäeval erakonnast lahkunud Artur Talviku (53) samme kiirendas juhatuse uus koosseis. Tema sõnul ei läinud valimistel käiku kõige räigem poliittehnoloogia, sest ta loobus esimeheks kandideerimast.

Laupäeval Vabaerakonna juhtimise lõpetanud ja pühapäeval erakonnast lahkunud Artur Talviku (53) samme kiirendas juhatuse uus koosseis. Tema sõnul ei läinud valimistel käiku kõige räigem poliittehnoloogia, sest ta loobus esimeheks kandideerimisest.

Paar nädalat tagasi rääkisime ning siis ütlesite, et teie saatus selgub 12. mail. Oma sõnadega, milliseks teie saatus Vabaerakonnas kujunes?

Ma peaks lähipäevadel sellest aru saama, aga ma uuest Vabaerakonna juhatuse koosseisust väga vaimustunud pole. Sinna on sattunud inimesi, kellega ma koostööd teha ei tahaks. Loomulikult mitte kõik – seal on ka toredaid inimesi. Võib-olla see oli ka üks põhjuseid, miks ma nii kiiresti oma vabamehe staatuse tagasi võtsin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles