Kuidas Sõle spordikeskuse juht altkäemaksu küsis

Mari Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Volta juhi ja asutaja Raimo Nõu sõnul pani Toomas Ristlaan temalt altkäemaksu küsides Volta lootusetusse sundolukorda.
JK Volta juhi ja asutaja Raimo Nõu sõnul pani Toomas Ristlaan temalt altkäemaksu küsides Volta lootusetusse sundolukorda. Foto: Heiko Kruusi/Linnaleht

Kahtlustus altkäemaksu andmises Sõle spordikeskuse endisele keskerakondlasest juhile Toomas Ristlaanele on esitatud Postimehele teadaolevalt veel ühele inimesele peale sellest politseile teatanud Raimo Nõu.

Põhja-Tallinna jalgpalliklubi Volta juht ja asutaja Raimo Nõu rääkis intervjuus Postimehele, kuidas nüüdseks endine, eile Keskerakonnast lahkunud spordikeskuse juht Toomas Ristlaan temalt treeningute jaoks parematele väljakuaegadele konkureerimiseks altkäemaksu küsis ja millist peavalu see talle põhjustanud on.

Raimo Nõu, kuidas praegune kahtlusalune Toomas Ristlaan teilt altkäemaksu küsis?

Nagu ikka – numbrid kirjutatakse paberile.

Kus see toimus?

Tema kontoris Sõle spordikeskuses.

Kuidas algas vestlus, mille lõpus ta altkäemaksu küsis?

Helistas ja kutsus külla. Muidu suhtlesime ka, aga tööalaselt, kui olid mingid halliküsimused nagu treening- või mänguaegade muudatused.

Mis tunne teil oli, kui Ristlaan kirjutas numbri paberile ja saite aru, et nüüd ta küsibki altkäemaksu?

Äärmiselt ebamugav, kohe väga-väga ebamugav. Sellises olukorras ei oskagi kuidagi reageerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles