Pulmad looduses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Pulmad on eriline hetk iga paari elus, mida noored soovivad mäletada oma elu lõpuni ja korraldada nii, et organiseeritud sündmust meeldiks ka külalistele. Pulmade korraldamine looduses on ilusate ilmadega suurepärane peovariant. Kogu protsessi organiseerimisel on oluline pulmatelgi valimine.

Traditsioonilise peo keerukus

Foto: Pixabay

Traditsiooniline pulm ühes pealinna restoranis ei üllatada enam kedagi. Ruumide rent võib pulmalistele muutuda kulukaks väljaminekuks. On juhtunud, et peoidee tekib spontaanselt, või soovitakse abielluda võimalikult kiiresti, aga kõik sobivad kohad on juba broneeritud. Probleemiks võib kujuneda ka restorani piiratud istekohtade arv. Kui pidustuse korraldamine on plaanitud suvel, varajasel sügisel või hiliskevadel, soovitame kaaluda pulmatelkide (peotelgid ja paviljonid) ostmist.

Telkide kasutamise eelised

Foto: Averto

Antud konstruktsiooni kasutamisel on mitmeid eeliseid:

  • Ürituse autonoomsus - pulmalised ja nende külalised ei pea sõltuma restorani või teiste peoruumide lahtiolekuaegadest.
  • Peopaiga isikupärastatud kaunistamine, võimalus sobitada oma stiiliga ja rääkida kaasa menüü koostamisel.
  • Individuaalne asukoha valik. Peo korraldamine võib jääda veekogude lähedusse või mõnusasse varju, kus puhub õrn tuul ning külalisi rõõmustavad, lisaks pruutpaarile ja rikkalikule lauale, neid ümbritsev kena vaade.

Millised võivad olla peotelkide mudelid ja mille alusel valida seda õiget?

Peotelgi valikut tuleb alustada kutsutud külaliste arvust lähtudes. Oluline arvestada ka mudeli materjaliga. Kui ilmateade lubab vihma, tuleb langetada valik tihedama riide kasuks. Kui otsite telki, kuhu ei ole plaanis külalisi laua taga istuma panna, vaid soovitakse mudelit, mida saab kasutada vaid pulmatseremoonia dekoreerimiseks, siis soovitame oma tähelepanu pöörata tüllile või atlassile. Peotelkide kujud võivad olla erinevad:

Konstruktsioonid on erinevad, valik sõltub pulmaliste soovidest ja toimuva peo  nägemusest.
 

Averto

Averto

Averto

Peotelgis korraldatud pulmapidu on suurepärane alternatiiv tavapäraste restoranile, kuna lisab peole killukese isikupära.

Osta ainult professionaalidelt! www.averto.ee
 
 
Copy
Tagasi üles