Kõige problemaatilisem ehitusplats (5)

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna sadama lähedale kerkiva kortermaja ehitusega on seni kaasas käinud tuhandetesse küündivad trahvid ning hulk registreerimata ukrainlasi. Peatöövõtja ja alltöövõtjad laiutasid ka eilsel politseireidil agressiivselt käsi, süüdi olevat kõik teised peale nende.

Viimati käidi siin Tuukri tänava ehitusel paar nädalat tagasi ja saadi kätte üheksa välismaalast, kes ehitasid Eestis, ilma et oleksid siin tööle registreeritud, enamasti olid nad tulnud mõne teise Euroopa riigi viisaga. Töökad mehed pistavad politsei eest jooksu ning roomavad põgenedes kasvõi läbi vesise kraavi.

Alates sügisest on kortermaja ehitava Rovoler OÜ objekti kontrollitud neli korda. Politsei ei mäletagi, kui palju on mehi sealt selle aja jooksul ära viidud. Kuskilt tuuakse neid igatahes asemele.

Ühel ehitajal läks siin üle traataia ronides nii õnnetult, et põgenemist jäid meenutama verised töökindad. Milleks see kõik, mõtlevad ametnikud.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles