«Minu parim retsept» võistlustöö: krõmpsuv hommikupuder meega röstitud pirniviilude ja mustikatega

FreshGO
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FreshGO

E-toidupoe FreshGO retseptivõistluse «Minu parim retsept» järgmise osaleja retsept muudab ka kõige tusasemad ööloomad hommikuinimesteks. See soe, kreemjas ja toitev hommikupuder maitseb imeliselt ning hoiab kõhu mõnusalt kaua täis.

Retsepti autor on Merilin Siimpoeg, kes oma suurest armastusest kookide vastu peab toidublogi Koogikontor, kus jagab peamiselt magusaid retsepte. Tal on kirg värskete puuviljade, marjade ning naturaalsete ja kodumaiste toodete vastu. Lisaks lihtsalt enda ja blogi jaoks kokkamisele teeb ta koostööd erinevate ettevõtetega retseptide loomise, töötubade korraldamise, toidu stiliseerimise ning pildistamise valdkonnas.

Koostisosad

Telli kõik koostisosad vaid 10,92€ eest FreshGO e-poest koju SIIT.

  • 4 dl täistera kaerahelbeid
  • 800 ml vett
  • 200 ml kookospiima
  • ½ tl soola

Serveerimiseks:

  • 1 pirn
  • 1 tl võid
  • 2 tl mett
  • 3 spl kinoaseemneid või pähkleid
  • 4 tl pähklivõid
  • mustikaid

Valmistamine

Kuumuta potis vesi ja kookospiim keemiseni. Lisa helbed ja keeda tasasel tulel 6-7 minutit aeg-ajalt segades kuni puder on valmis. Maitsesta puder soolaga.

Viiluta pirn ja rösti pirniviile kuuma panni peal vähese või ja meega. Rösti ka kinoaseemneid/mandleid mõni minut kuival pannil või ahjus.

Serveeri putru pirniviilude, pähklivõi, kinoaseemnete ja mustikatega.

Kõige tipuks krooni puder veel kaneeliga!

Osale FreshGO retseptivõistlusel «Minu parim retsept»

«Minu parim retsept» on FreshGO e-toidupoe korraldatav suur retseptivõistlus. Konkursi peaauhinnaks on ühiskokkamine koos Anni Arroga, millest ilmub ka videolugu ning mahukas artikkel Postimehes. Rahva lemmiku retsepti autorit premeeritakse 150€ FreshGO krediidiga ning teisi ootavad mitmed magusad üllatusauhinnad. Võistlus kestab 31. juulini ja oma retsepti saab sisestada SIIN.

Copy
Tagasi üles