Sotsiaalministeeriumi asekantsleriks on jäänud pürgima kaks inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte huvi riigisektori vastu on vähenenud.
Noorte huvi riigisektori vastu on vähenenud. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Sotsiaalministeeriumi e-teenuste ja innovatsiooni asekantsleri ametikohale on jäänud kandideerima kaks inimest.

Algselt laekus konkursile avaldus kuuelt kandidaadilt. «Konkursil pääses edasi kaks kandidaati, kellega viiakse läbi fokuseeritud intervjuud, erinevad testid ja lõpetuseks komisjonivestlused 15. augustil,» teatas riigikantselei esindaja BNS-ile.

Sotsiaalministeeriumi e-teenuste ja innovatsiooni asekantsleri väljakutse on tagada töö-, tervise- ja sotsiaalvaldkonna teenuste lihtsus ja kasutajasõbralikkus ning kujundada sotsiaalministeeriumi e-teenuste juhtimismudel. Leida tuleb ka viisid, kuidas tehnoloogia, tervishoiu ja analüütika ühendamisel luua lahendused personaalmeditsiini tarbeks, et paremini hinnata individuaalseid haigestumise riske ja valida ennetusstrateegiaid, diagnostika ning raviviise.

Kandidaadilt eeldati magistrikraadi või sellega võrdsustatud kvalifikatsiooni, vähemalt kolmeaastast juhtimiskogemust, inglise keele oskust B2 tasemel, samuti pädevust vastavalt avaliku teenistuse tippjuhtide kompetentsimudelile.

Sotsiaalministeeriumi e-teenuste ja innovatsiooni asekantsleri koht jäi vabaks, kui seni seda tööd teinud Ain Aaviksoo teatas, et lahkub alates 1. aprillist ametist. Aaviksoo oli kohal töötanud kolm aastat.

Avaliku teenistuse tippjuhi teenistustähtaeg on viis aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles