Viimaste valimiste järel erakonnakaaslastele võidukalt lehvitanud valitsusjuht Andrus Ansip seisab nüüd silmitsi tõsise sisetüliga, sest IRLi soovitud nn koduomanike maamaksu kaotamise vastu on mitu mõjukat ja nimekat erakonnakaaslast, nende hulgas valitsuse tugevamaid ministreid Jürgen Ligi. Ansipil endal on Tartus 2400-ruutmeetrine eramukrunt. Eelnõu päästaks ta maamaksu tasumisest, sest maksuvabastust saaks ta küsida nii enda kui ka abikaasa eest. Krundi suuruse avalikustas Ansip ise esmaspäeval riigikogu infotunnis.
Viimaste valimiste järel erakonnakaaslastele võidukalt lehvitanud valitsusjuht Andrus Ansip seisab nüüd silmitsi tõsise sisetüliga, sest IRLi soovitud nn koduomanike maamaksu kaotamise vastu on mitu mõjukat ja nimekat erakonnakaaslast, nende hulgas valitsuse tugevamaid ministreid Jürgen Ligi. Ansipil endal on Tartus 2400-ruutmeetrine eramukrunt. Eelnõu päästaks ta maamaksu tasumisest, sest maksuvabastust saaks ta küsida nii enda kui ka abikaasa eest. Krundi suuruse avalikustas Ansip ise esmaspäeval riigikogu infotunnis. Foto: Raigo Pajula

Mitu Reformierakonna nimekat liiget kahtleb tõsiselt, kas ikka on mõistlik vabastada eraisikud maamaksust nii, nagu soovitatakse IRLi pakutud eelnõus.

Kommentaarid
Copy