Sega kausis pärm, suhkur ja käetemperatuuril vesi. Kui kogu teraline kraam sulanud, kata kauss toidukilega ning jäta umbes 10 minutiks “käima”. Sõelu jahud, 1 tl soola ja pool fenkolist suuremasse kaussi. Sega oliiviõli pärmivedelikuga ning kalla siis jahule. Sõtku elastseks tainaks. Määri kauss seest õliga, kata kauss jälle toidukilega ja jäta tainapall kerkima. 40–45 minuti pärast peaks ports kahekordseks paisunud olema.
Eelkuumuta ahi 200 kraadini ja määri küpsetusplaat õliga. Sõtku tainas “alla”, rulli jahuga üle puistatud laual u 2,5 cm paksuseks ristkülikuks. Riputa jahu ka taina pinnale. Lõika u 2 cm laiusteks ja 20 cm pikkusteks ribadeks. Veereta ribadest 25–30 cm pikkused pulgakesed ja aseta need paraja vahega õlitatud plaadile (kogusest saad u 2 plaaditäit). Määri saialised pealt õliga ning puista üle soolahelveste, ülejäänud fenkoli ja meelepäraste seemnetega. Küpseta umbes 14–20 minutit, kuni krõbuskid on kuldsed ja krõbedad.