Lugeja foto: ka politseinikud kasutavad roolis olles telefoni (12)

, Suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei räägib roolis olles telefoniga.
Politsei räägib roolis olles telefoniga. Foto: Lugeja foto

Viimasel ajal on tabatud lugematul arvul autojuhte, kes kasutavad roolis olles telefoni. Kuigi politseinikud peaksid sellist käitumist taunima, esineb ka nende seas erandeid.

Täna kirjutas Postimees loo sadadest juhtidest, kes kasutasid roolis olles telefoni. Selle uudise valguses saatis üks lugeja Postimehele pildi sellest, kuidas ka politseinikud pole patust priid.

«Hoolimata sellest, et foto tehti  2017. aasta juulis, on mul patrulltalituse juhina halb näha oma meeskonna politseinikku roolis telefoniga rääkimas,» kommenteeris juhtunut Lääne-Harju jaoskonna patrulltalituse juht Tarvo Ingerainen. Ta lisas, et täpselt samamoodi nagu teisedki liiklejad, ei või ka politseinikud juhtides telefoni kasutada.

«Liikluskultuuri aitab parandada hoiakute muutus ja siin on tähtis, et kõik liiklejad näitaksid eeskuju. Kõrvalised tegevused on probleem ning peame sellest ka oma organisatsiooni sees rohkem rääkima,» sõnas Ingerainen.

 

Politseinik kasutab roolis olles telefoni.
Politseinik kasutab roolis olles telefoni. Foto: Lugeja foto
Kommentaarid (12)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles