Afganistani asepresident pääses raketirünnakust eluga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Afgaani president Hamid Karzai oma kahe asemiku, 1. asepresidendi Mohammad Qasim Fahimi (vasakul) ja 2. asepresidendi Abdul Karim Khalili (paremal) vahel.
Afgaani president Hamid Karzai oma kahe asemiku, 1. asepresidendi Mohammad Qasim Fahimi (vasakul) ja 2. asepresidendi Abdul Karim Khalili (paremal) vahel. Foto: SCANPIX

Afganistani asepresident Karim Khalili ja siseminister Besmullah Mohammadi pääsesid täna riigi keskosas aset leidnud raketirünnakust vigastusteta.

Wardaki provintsi politsei väljaõppekeskuses toimunud rünnakus ei saanud keegi viga, teatasid ametnikud. Rakett maandus mõnesaja meetri kaugusel võimuesindajatest, kes olid tulnud kohale keskuse pidulikule avamisele, vahendas AFP.

Khalili on üks kahest president Hamid Karzai asemikust.

Ehkki Talibani mässulised korraldavad sageli rünnakuid kõrgete Afganistani valitsusesindajate vastu, on suhteliselt haruldane, et korraga üritatakse tappa kaht nii tähtsat tegelast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles