IRLi poliitik: riik peab end Narvas rohkem näitama

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saadik peab rahvastikuministri korraldatud uute kodanike värbamise reklaamikampaaniad raha raiskamiseks.
Saadik peab rahvastikuministri korraldatud uute kodanike värbamise reklaamikampaaniad raha raiskamiseks. Foto: Peeter Langovits

Riigikogu liige Margus Tsahkna sõnul peab Eesti riigi kohalolek olema Narvas rohkem nähtav, et piirilinna inimestel ei tekiks tunnet, nagu oleks riik nad hüljanud.

Narvas on tekkinud olukord, kus piirilinna 70 000 elaniku seas on juba 23 000 taskus Venemaa pass, rääkis riigikogu liige Margus Tsahkna Kuku raadio «Ärataja» programmis.

Ta nimetas tekkinud olukorda küll ohtlikuks, samas ei ole saadiku hinnangul paanikaks põhjust.

Olukorda Ida - Virumaal saaks saadiku sõnul parandada näiteks sellega, et Eesti riigi kohalolek peaks olema rohkem nähtav.

«Inimesed peavad aru saama, et riik ei ole neid hüljanud,» sõnas IRLi kuuluv poliitik.

Ta kritiseeris rahvastikuministri büroo korraldatud kodakondsuse reklaamikampaaniat. Saadiku arvates ei anna sellised kampaaniad tulemust ja tegemist on maksumaksja raha raiskamisega. Tsahkna sõnul peaks Eesti kasutama propagandanippe, sest propaganda ei pea alati halb olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles