Talinna ettevõtjad saavad kandideerida ettevõtlusauhindadele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auhinnale saab kandideerida ka koostööd mõne kõrgkooliga tehtud projektide vallas.
Auhinnale saab kandideerida ka koostööd mõne kõrgkooliga tehtud projektide vallas. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna ettevõtlusamet kutsub pealinna ettevõtjaid osalema konkursil «Tallinna ettevõtlusauhinnad 2011», mille eesmärk on aidata kaasa ettevõtluse edenemisele ning tutvustada laiemale üldsusele tegusaid inimesi ja organisatsioone.

Tallinn on tavapäraselt sügiseti toimuva ettevõtluspäeva raames tunnustanud kohalikke ettevõtjaid ja ettevõtluse arendajaid.

Käesoleval aastal on konkursil kokku kuus põhikategooriat ja eriauhinnad koostöös kõrgkoolidega kategoorias «Rakenduslik teadustöö 2011».

Konkursi «Arendusprojekt 2011» eesmärk on tunnustada ettevõtteid, kelle kinnisvara arendusprojektid aitavad kaasa kaasaegse, ettevõtlust soosiva linnaruumi kujundamisele ning atraktiivse elukeskkonna loomisele.

Konkursi «Koostööprojekt 2011» eesmärk on tunnustada projekte, mis on korraldatud ühesugust majandushuvi jagavate ettevõtete, teadus- ja arendusasutuste või kolmanda sektori organisatsioonide vahelises tõhusas koostöös ning millel on suur potentsiaal saavutada majanduslikku edu uuendusliku toote, teenuse või ärimudeli rakendamise kaudu.

Konkursi «Särav startija 2011» eesmärk on tunnustada Tallinna alustavaid ettevõtjaid, nende ettevõtlikkust, innovaatilisust ning ärilist mõtlemist. Konkursi «Turismitegu 2011» eesmärk on tunnustada eraisikuid, ettevõtteid või organisatsioone, kelle algatatud ja korraldatud projekt pakub oma mitmekesiste sündmuste ja ettevõtmistega lisaväärtust Tallinnale kui turismisihtkohale.

Konkursi «Töökohtade looja 2011» eesmärk on tunnustada pealinna ettevõtteid, kes on laiendanud oma tegevust, loonud uusi töökohti ja aidanud seeläbi kaasa tööhõive kasvule Tallinnas. Konkursi «Vastutustundlik ettevõte 2011» eesmärk on tunnustada pealinna silmapaistvamaid vastutustundlikke ettevõtjaid, nende sotsiaalset ja keskkonnaga seotud innovaatilisust ning ettevõtlikkust.

Konkursil osalemiseks tuleb täita ankeet internetis või paberil. Üks ettevõte võib kandideerida ka erinevates kategooriates. 

Täidetud ankeete saab 9. septembrini saata aadressil konkurss@tallinnlv.ee või tuua ettevõtja infopunkti (Vabaduse väljak 7, infosaal), konkursi tingimused asuvad aadressil http://bit.ly/k0k5Ql.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles