Puurmanis juhtus mõneminutilise vahega kaks avariid

Hanneli Rudi
, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puurmani lähistel toimus kaks avariid paariminutilise vahega.
Puurmani lähistel toimus kaks avariid paariminutilise vahega. Foto: Politsei

Täna keskpäeval toimus Jõgevamaa Puurmanni vallas Tallinna-Tartu maanteel  paariminutilise vahega kaks avariid.

Esimene avarii juhtus u 11.45 ajal Tallinn-Tartu maantee 146. kilomeetril, teatas Lõuna prefektuur.

Politsei selgitas välja, et Tallinna suunas liikunud Toyota Land Cruiser kaldus vastassuunavööndisesse ja vältimaks kokkupõrget vastu tuleva Ford Mondeoga, keeras teelt välja põllule. Toyota Land Cruiseri juht, 66aastane Aarne, sõitis üksi, oli kaine ja omas vastava kategooria sõiduki juhtimise õigust ning teelt väljasõidu tulemusena viga ei saanud.

Ka Fordi juht püüdis omalt poolt kokkupõrget vältida ning juhtis sõiduki kraavi. Ford Mondeo rullus üle katuse ning vigastada sai juhi kõrval istunud 42aastane Õnne. Ford Mondeot juhtis 42aastane Toomas, kes oli niisamuti kaine ja omas mootorsõiduki juhtimisõigust.

Viga saanud naisterahvas toimetati traumapunkti, kust pärast esmaabi andmist kodusele ravile lubati. Kõik liiklusõnnetuses osalenud kasutasid nõuetekohaselt turvavarustust.

Vaid kahe minuti möödudes, kell 11.47 toimus samas kohas teinegi liiklusõnnetus, kui Tartu suunas liikunud Toyota Land Cruiser põrkas sõiduki nurkapidi kokku vastassuunas liikunud Lexusega. Mõlemad sõidukid sõitsid pärast kokkupõrget teelt välja ning peatusid teepervel.

Toyota roolis oli 33aastane Lauri, kes oli kaine ja omas mootorsõiduki juhtimisõigust. Lisaks oli sõidukis veel kolm kaasreisijat, neist kaks alaealised. Vigastada said liiklusõnnetuse tagajärjel Toyotas reisinud 30aastane Esta ning Lexust juhtinud 25aastane Heiti. Esta lasti pärast tervisliku seisundi kontrolli kodusele ravile, Heiti jäi haiglasse jätkuvale uuringule ning ravile. Kõik avariis osalenud kasutasid nõuetekohaselt turvavarustust. Liiklusõnnetuse põhjus on selgitamisel.

Postimehe lugeja teatel on nüüd üks sõidurada lahti.  Tema sõnul on avariisse sattunud valget värvi Lexuse maastur sedavõrd kõvasti kannatada saanud, et selle mudelit ei ole võimalik enam pealevaadates tuvastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles