Kangelaslik liikluskorraldaja sõitis auto kapotil ligi 1,5 kilomeetrit

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikuskorraldajat vedanud auto teekond Vabaduse väljakult Telliskivi 28 maja ette.
Liikuskorraldajat vedanud auto teekond Vabaduse väljakult Telliskivi 28 maja ette. Foto: Lennart Rikk

Tallinnas Vabaduse väljakul sõitis Pärnu maanteelt Kaarli puiesteele pöörata soovinud auto otsa tema teed tõkestada soovinud liikluskorraldajale, kes kukkus auto kapotile ning sõitis seal kuni Telliskivi 28 majani ehk ligi 1,5 kilomeetrit.

Ühisteenuste tegevdirektor Kristi Hunt ütles, et firma liikluskorraldaja on praegu traumapunktis, kuid mingeid eluohtlikke vigastusi tal pole ning mees pääses ehmatusega.

Ta lisas, et liikluskorraldaja hoidis kogu tee ennast kramplikult kapoti peal, et mitte auto alla vajuda. Õnnetus juhtus Vabaduse väljakul umbes kella 13 paiku.

Hunt lausus, et kapotil olnud mehel õnnestus ise telefoni teel politsei kutsuda, kes Telliskivi 28 maja juures korraks peatunud juhi ka kätte sai.

Ta märkis, et väidetavalt liikus auto ka ligi 50 kilomeetrise tunnikiirusega ning ta ei jäänud kusagil punase tule taha.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Rannajõe sõnul on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb inimese elu ohtu asetamist.

«Menetlust alustati, sest on alust arvata, et inimese elu pandi ohtu tahtlikult,» märkis pressiesindaja. Kahtlustatav on küll teada, kuid teda ei ole veel kinni peetud, lisas ta.

Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja sõnul oli juht kaine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles