Liikluskorraldajat vedanud Kalev Rebane: sattusin paanikasse

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Rebane.
Kalev Rebane. Foto: Mihkel Maripuu

Ühisteenuste liikluskorraldajat ligi 1,5 kilomeetrit vedanud Kalev Rebane ütles, et sattus paanikasse, kuid väitis, et hoopis liikluskorraldajat tuleks süüdistada tema ründamises.

«Ma sattusin paanikasse. Ma ei ütle, et ma tegin õigesti. Võib olla oleks pidanud seisma jääma ja ootama politseid,» rääkis Rebane. «Kuid ma kartsin, et ta tuleb mulle kallale ja annab peksa.»

Rebane ei nõustunud väidetega, et pani liikluskorraldaja ohtu ja et tema peaks milleski süüdi olema.
«Mis mõttes mina panin tema ohtu, kui tema ise hüppas mulle kapoti peale,» lausus ta. «Uskumatu, et mina veel milleski süüdi oleksin. Tema peaks minu ründamises süüdi olema.»

Rebane väitis, et ta sõidab Tallinnas autoga harva ja ei teadnud, et autoga Pärnu maanteelt Kaarli puiesteele pööramine pole lubatud ning märkis, et tema ees ja taga liikus veel autosid.

«Ma ei teadnud, et sealt ei või sõita, ma sain sellest alles siis aru, kui üks teine liikluskorraldaja seda ütles,» lausus ta. «Aga see ei anna mingit õigust talle minu autot lõhkuma hakata ja rusikaga kapotti taguma hakata.»

Rebase sõnul seisis auto koha peal kui liikluskorraldaja talle kapoti peale hüppas. «Ma ei saanud seal enam seista ka, liiklust ei tohi ju takistada, seal oli troll ja teised autod minu taga,» sõnas mees.

Ta lausus, et jäi korraks seisma Kaarli puiesteel ja palus mehel kapotilt maha minna ning jäi uuesti seisma Toompea tänaval, kus peatus mitmeks minutiks.

«Ta lihtsalt vedeles mul kapoti peal ja ära ei läinud,» märkis Rebane. «Ja ma ei julgenud autost välja minna, sest kartsin peksa saada.»

Rebase sõnul ei julgenudki ta enne autost välja tulla kui alles oma kodumaja ees, kus ta enda väitel silkas autost nobedalt tuppa. «Välja tulin ma alles siis, kui politsei oli kohal,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles