Kesklinna valitsus trahvis tänavapuhastajat neljandat päeva järjest

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumi Tallinna kesklinna tänavatel.
Lumi Tallinna kesklinna tänavatel. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna kesklinna valitsus trahvis osaühingut Teho kehva lumekoristuse eest juba neljandat päeva järjest ning ühtekokku on firmale tehtud tegemata tööde eest trahve juba 140 000 krooni eest.

«Olukord on endiselt hull Keskturu, Veerenni- Koidu tänava, Mõigu ning Kadrioru piirkonnas,» tõdes Kesklinna vanem Marek Jürgenson linnaosavalitsuse saadetud teates. «Mõned tänavad pole lumekoristuse tehnikat näinudki.»

Jürgensoni sõnul on linnavõim ja linnarahvas Teho käest petta saanud ning olukord on tekkinud tänu sellele, et firma on võtnud endale lepingulisi kohustusi, mida ta pole võimeline täitma.

«Kui ikka ei kujutata ette, et lumekoristus pole ainult sahkamine ja lume hunnikusse tõstmine vaid terve tegevuste rida alates planeerimisest, oskustöölistest, töögraafikutest, logistikast, killustikugraanulite puistamisest ja hilisemast kogumisest, siis on tegu lausa nendepoolse avaliku pettusega,» märkis ta.

Jürgensoni sõnul on Teho esindajad kutsutud esmaspäevaks linnaosavalitsusse aru andma ning linnaosa jätkab lumereide kõigi päevadel kuni olukord normaliseerub.

Samuti on Kesklinna valitsus varem teatanud, et kaalub lepingu lõpetamist Tehoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles