Spordivõistlused võivad häirida liiklust

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattavõistlus. Foto on illustreeriv.
Rattavõistlus. Foto on illustreeriv. Foto: Liis Treimann / Postimees

Viljandi-, Võru-, Raplamaal toimuvate spordivõistluste tõttu võib liiklus olla seal häiritud. Läänemaal on Oru-Tagavere tee Uuga külapäeva tõttu osaliselt suletud. Vanamõisa käsitöölaada tõttu on liiklusele Harjumaal osaliselt suletud Tutermaa-Vanamõisa tee.

Viljandimaa

Viljandi linnas ja maakonnas toimuva rahvusvahelise velotuuri Baltic Chain Tour etapi korraldamisega on täna alates kella 14.00 orienteeruvalt kella 18.00-ni häiritud liiklus ja muudetud liikluskorraldust, samuti võib esineda ka lühiajalisi liiklusseisakuid, teatas maanteeamet. Velotuur liigub marsruudil Klaassepa-Orika-Ramsi-Raudna-Viljandi-Orika-Laidu-Holstre-Paistu-Sultsi-Karksi-Nuia-Abja-Paluoja-Sultsi-Viljandi, sealt Viljandi –Põltsamaa maanteed mööda kuni km 3,2 ja tagasi Peetrimõisa-Peedi teed mööda Viljandi.

Samuti on muudetud alates kella 11.00-15.00-ni Viljandimaal Karksi vallas ja Karksi-Nuias Karksi noortetriatloni korraldamise ajaks liikluskorraldust koos osalise sulgemisega (liiklus suletud Karksi-Nuia alevis- Viljandi mnt ristmikust kuni Anikatsi ristmikuni Viljandi mnt 2.kilomeetril).

Võrumaa

Kella 11.00-16.00-ni tuleb muudatustega liikluskorralduses ja reguleerijatega arvestada ka Võru rattaralli korraldamisega Võru maakonna teedel.

Seoses Lõuna-Eesti ralliga Võru maakonna teedel on liiklus suletud alljärgnevatel marsruutidel:
• kell 9.00-16.00 Heinasoo-Mauri-Pältre-Leimani;
• kell 9.40-16.40 Luhamaa-Kiviora-Kimalase;
• kell 10.30-17.30 Kõo-Kündja-Pari-Alasuhka-Suurekõrtsi.

Raplamaa

Käru paisjärve ääres toimuvate spordi –ja kultuuriüritustega seoses on piiratud liikumiskiirust kuni 30 km/h Rapla maakonnas Tallinn-Rapla-Türi maanteel km 79,2-79,6 ning Rõusa-Käru maanteel km 19,0-19,3.

Läänemaa

Uugla külapäeva tõttu on täna alates kella 17.00 kuni homme hommiku kella 4.00-ni liiklusele suletud Lääne maakonnas Oru-Tagavere tee teisel kilomeetril. Ümbersõit tähistatud Aida külatee kaudu.

Harjumaa
Seoses Vanamõisa käsitöölaadaga on alates kella 10.00-23.30-ni liiklusele suletud Harju maakonnas Tutermaa-Vanamõisa tee 4-ndal kilomeetril. Ümbersõit Vanamõisa tee, Välja tee ja Hüüru-Alliku-Saue maantee kaudu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles