520 kcal
4 portsu
30 min
400 g meelepärast pastatoodet
5 sl seesamiseemneid
2 sl oliiviõli
50 g võid
250 g peekonit
250 g sinki või seafileed, ribadeks lõigatud
1 dl valget veini
3 sl võid
peotäis salveilehti
520 kcal
4 portsu
30 min
400 g meelepärast pastatoodet
5 sl seesamiseemneid
2 sl oliiviõli
50 g võid
250 g peekonit
250 g sinki või seafileed, ribadeks lõigatud
1 dl valget veini
3 sl võid
peotäis salveilehti
Rösti seesamiseemned kuival pannil kuldseks. Prae peekon ja sink krõbedaks. Kuumuta ka salveilehed õlis läbi (nii kaob nende liiga intensiivne maitse). Tõsta kogu praetud kraam paberile üleliigsest rasvast nõrguma. Kuumuta samal pannil vein keema ja peale 3-5 minutit lisa krõbedad palad. Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi ja nõruta. Vala pasta potti tagasi ja lisa 50 g võid, 2 sl oliiviõli ja seemned ning pannil olev. Serveeri kohe.