Politseioperatsiooniga tabati Keilas neli joobes juhti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kõik puhuvad» operatsioon tänavu suvel
«Kõik puhuvad» operatsioon tänavu suvel Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Täna hommikul kontrollis politsei kõigil suurematel linna sisseviivatel teedel sõidukijuhtide alkoholijoovet ning tuvastas neljal juhil joobe ning seitsmel alkoholi tarvitamise jääknähud.

Lääne-Harju politseiosakonna juht vanemkomissar Kaido Saarniit oli kriitiline: «Neli joobes juhti võib mõnele ehk vähe tunduda, kuid see on ikkagi neli joobes juhti rohkem, kui neid võiks olla.»

Saarniit rõhutas, et joobes peaga ega jääknähtudega rooli taha istuda ei tohi, paraku näitavad «Kõik puhuvad» politseioperatsioonid, et umbes üks protsent sõidukijuhtidest seda siiski teeb.

«Politsei arvestab operatsiooni läbiviimisel ka hommikuse tipptunniga,» ütles Saarniit. «Meie eesmärk ei ole inimesi kiusata ega nende tööleminekut takistada. Siinjuures vabandame kõigi korralike liiklejate ees, kellel kulus veidi rohkem aega sihtkohta jõudmiseks. Sääraste operatsioonide eesmärk on tabada meie kõigi turvalisust ohustavaid juhte.»

Koostöös piirivalve töötajatega toimunud operatsiooni käigus kontrolliti ühe tuhande autojuhi ning operatsioonil osales kokku üle kolmekümne ametniku. Politsei korraldab sääraseid operatsioone kindlasti ka edaspidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles