Linnaosaleht: vaevalt leidub Põhja-Tallinnas inimest, kes ei teaks Vilja Savisaart

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja ja Edgar Savisaar
Vilja ja Edgar Savisaar Foto: Teet Malsroos/ SL Õhtuleht

Põhja-Tallinna Sõnumite detsembrikuu numbris astuvad oma aastakokkuvõtetega üles mitmed keskerakondlikud linnajuhid ning lisaks on avaldatud intervjuu Vilja Savisaarega, kes lehe teatel elab endiselt Põhja-Tallinnale kaasa.

«Vaevalt leidub Põhja-Tallinnas inimest, kes ei teaks Vilja Savisaart,» juhatavad Põhja-Tallinna Sõnumid sisse oma intervjuu Vilja Savisaarega. «Tema panus linnaosa arengusse on olnud suur ja toetus siinsele elanikkonnale märkimisväärne. Ja olenemata töökoha muutusest, elab Vilja endiselt Põhja-Tallinnale kaasa.»

Intervjuus räägib kunagine Põhja-Tallinna vanem ja praegune riigikogu liige Vilja Savisaar muuhulgas linnaosa arengust, mõtiskleb kodu tähenduse üle, annab ülevaate tema ja Edgar Savisaare ühisest jõululauast ning soovib lehe lugejatele ilusat pühadeaega.

Põhja-Tallinna linnaosa välja antavas lehes teeb aastakokkuvõtte ka linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar, kes paneb enda juhitud linnavõimu tegemistele hindeks tubli «4» ning soovib lugejatele samuti ilusaid pühi.

Kommunaalehituse eest vastutav keskerakondlasest abilinnapea Deniss Boroditš kirjutab aga sellest, mida linnavõim aasta jooksul linnaosas tema valdkonnas ära tegi ning mis on linnajuhtide edasised plaanid. Loomulikult soovib ka Boroditš lugejatele ilusat pühadeaega.

Traditsioonilise kommentaariga esineb lehes ka keskerakondlasest linnaosavanem Enno Tamm, kes annab samuti ülevaate linnavõimu saavutustest linnaosas. Ning soovib lugejatele meeldivaid jõulupühi, tujuküllast aastavahetust ning edukat ja tulemusrikast algavat aastat.

Keskerakond on sageli põhjendanud munitsipaalmeedia vajadust sellega, et tavameedia ei anna linlastele objektiivset teavet ning piisavalt infot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles