Kiili alev jäi kütteta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Kiili alev on alates kolmapäeva hommikust keskkütteta, sest soojafirma ei saa oma kohustuste täitmisega hakkama.


Vallavalitsus annab teada, et Kiili alevi kaugküttepiirkonna soojavarustusega tegelev firma Avoterm ei ole alates kolmapäevast, 12. oktoobrist suutnud hoida katlamaja töös ning tagada sooja koolile, lasteaia kahele majale ja kortermajadele, teatas Kiili vallavalitsus.

Vallavalitsuse järelepärimisele vastati ettevõttest, et kütteõlis oli vesi ning pärast kütteõli vahetust saab katlamaja uuesti tööle. Täna hommikuks polnud katlamaja siiski veel tööle saadud.

«Avotermi juhatus annab põiklevaid ja ebamääraseid vastuseid ning lubadusi, Avotermi omanikku ei ole õnnestunud vaatamata korduvatele katsetele tabada. Tänaseks oleme pöördunud konkurentsiameti poole, kelle pädevus ja kohustus on soojaettevõtete tegevuse kontrollimine ning oleme teinud ettepaneku soojaettevõtte OÜ Avoterm korrale kutsumiseks. Loodame, et koostöös konkurentsiametiga suudame olukorras selgust luua ning tagada sooja nii kiiresti kui võimalik kõigile Kiili alevi kaugkütte tarbijatele,» teatab valla koduleht.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles