«Võsareporter»: korralikud prouad majutati bordelli?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bordell
Bordell Foto: SCANPIX

Seekordses Kanal 2 saates «Võsareporter» kurtsid muret daamid, kelle sõnul majutati nad kahtlase minevikuga motelli.

Mare ja Ele reisisid reisikorraldaja Viru Reisidega. Firmal endal pole iseenesest häda midagi, just nemad pakuvad taskukohaseid reise, nii et ka pensionärid ja kooliõpilased laia ilma näha saavad. Pahandused tekkisid siis, kui kolmese majutusega reisi ostnud sõbrannade juurde võhivõõras mees kolmandaks ööbima saadeti.

Reis kestis 13 päeva ja enamik öödest tuli daamide väitel veeta koos võõra härraga üksteiselt peaaegu et tekki pealt ära sikutades. Päris põrgu olevat läinud lahti aga viimases majutusasutuses Poola-Leedu piiril.

«Seal juhtus see, et meid pandi magama kohta, mis oli olnud enne baar või midagi sellist. Seal oli palju voodeid, seal oli pime ja täis suitsetatud,» kurtis Mare. Daame häiris eriti stripipost, kust võis nende hinnangul lausa AIDSi külge saada.

Korralikud prouad said nn bordellis ööbimisest paraja närvivapustuse. Ei tea, kas saidki korralikult silma looja lasta, liiga palju koletuid tegusid olevat ümbritsev ruum ja stripipost endasse talletanud. Daamide jutust selgus ka see, et ainult neil ei olnud majutusega probleeme, vaid reisi vältel olevat majutatud võhivõõraid ka pühasse abieluvoodisse.

Proua Elel juhtus intsident ka kohvriga, mille bussijuhid katki loopisid, kuid see probleem on tänaseks tänu «Võsareporteri» sekkumisele bussifirma poolt korralikult lahendatud ja unustatud.

Võsa suundus prouadega reisifirma juhatuse liikme Anatoli Männi juurde.

«Kui programmis on ära toodud kolmesed toad, peavad inimesed loomulikult arvestama, et kolm inimest on toas. Samuti oli võimalik soovijatel saada kahest majutust, kuid sellel oli eraldi makse juures,» seletas Männi.

Männi kinnitas, et kõnealuses motellis pole kindlasti kunagi bordelli olnud. Stripipost olla aga kujunduselement või toetuspost. Prouad aga seda juttu ei uskunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles