Vabaerakonna Pärnu piirkonna juht: nõuame Herkeli tagasiastumist (8)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Herkel
Andres Herkel Foto: Erik Prozes

Vabaerakonna Pärnu piirkonna juhi Heli Künnapase sõnul ei saa erakond enam sellisel moel jätkata - kui veel teisipäeva hommikul ta esimehe Andres Herkeli taandumist ei nõudnud, siis õhtuks oli seisukoht muutunud.

«Tänaseks me tõesti nõuame ja ootame praeguse esimehe tagasiastumist - see pöördumine on mitmetest piirkondadest, nii piirkonnajuhtide kui juhatuse liikmete poolt. Me oleksime valmis kokku kutsuma ka erakorralise üldkogu,» ütles Künnapas «Aktuaalsele kaamerale».

Mida täpselt eilsel erakonna juhatuse koosolekul arutati või otsustati, ei kommenteeri avalikkusele mitte ükski juhatuse liikmetest peale erakonna esimehe enda.

«Küsimus sellest, et ma nüüd kohe lahkuma hakkan, seda niisugusel kujul kindlasti ei tõstatatud ja pigem jäi kõlama see, et laeval peab olema kapten, eriti olukorras, kus olukord kõige parem ei ole,» võttis Andres Herkel kokku juhatuse koosolekul väljaöeldu.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles